Kontakt podatki

ISTARSKO NARODNO KAZALIŠTE
Gradsko kazalište Pula
Adresa: Laginjina 5, 52100 Pula
Telefon: (052) 222 380, 212 677
Fax: (052) 214 303
MB:0957453

Načini plaćanja

Online naplata kreditnim karticama American Express, MasterCard i Visa.

Izjava o sigurnosti

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Izjava o privatnosti

ISTARSKO NARODNO KAZALIŠTE se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici ISTARSKO NARODNO KAZALIŠTE i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kupnja putem interneta je konačna

Prije klika na 'Plaćanje' je kupac obavezan pažljivo provjeriti sve podatke o kupnji (datum i iznos kupnje, organizator, naziv predstave, broj sjedala itd.). U posljednjem prozorčiću prije plaćanja je još uvijek moguće promijeniti bilo kojeg od podataka kupnje - priredbu, datum, vrijeme predstave, red sjedala, broj sjedala, način preuzimanja ulaznica itd. Nakon transakcije koja se pri online kupnji izvrši neposredno nakon klika na 'Plaćanje', promjene ili stornacije kupnje više nisu moguće.

Greške pri kupnji

U slučaju da se pri kupnji pojavi obavijest o grešci ili se za vrijeme kupnje pojave druge očite teškoće, potrebno je provjeriti stanje u rubrici Moj račun već prije ponovne kupnje. Ukoliko potvrda za željenu priredbu nije zabilježena znači da transakcije nije bila izvršena. Kako bi otklonili eventualno nastale poteškoće, molimo vas da nam putem elektronske pošte posredujete u analizu sljedeće podatke o kupnji:

  • datum/sat kupnje;
  • naziv predstave;
  • broj ulaznica;
  • elektronsku adresu upotrebljenu pri kupnji;
  • upotrebljeno sredstvo plaćanja;
  • u kojem koraku kupnje je došlo do problema;
  • kakva obavijest se je pri tome pojavila;

ISTARSKO NARODNO KAZALIŠTE ne snosi odgovornost za bilo kakve posljedice koje nastanu zbog neposredovanja zahtijevanih informacija o kupnji sa strane kupca.

Stornacija kupnje

U slučaju zahtjeva za stornacijom kupnje se kupac putem elektronske pošte obrati na Kontakt, s točnim navodom razloga za stornaciju.
Zahtijevi za stornacijama i refundacijama nakon završene priredbe više nisu mogući.
Troškovi izvršenih prodajnih usluga nisu predmet stornacije.

Zamjena potvrda za ulaznice

Pri kupnji ulaznica na portalu, primiti ćete potvrdu koju je potrebno zamijeniti za ulaznicu. To možete učiniti bilo kada na blagajni organizatora. U slučaju drugih lokacija zamjene, se te ispišu na potvrdi.

Otkaz priredbe

U slučaju otkaza priredbe bez zamjenskog datuma ima kupac pravo do povrata iznosa ulaznice ali ne i do povrata troškova obavljene prodajne usluge.
Za povrat se kupci koji su kupili ulaznice na jednom od fizičkih distribucijskih mjesta, obrate na mjesto kupnje i to najkasnije u roku 14 dni po objavi otkaza. Sredstva se vrate isključivo uz predočenje ulaznice/potvrde.
Troškovi izvršenih prodajnih usluga nisu predmet stornacije.
ISTARSKO NARODNO KAZALIŠTE ne snosi odgovornost za nepridržavanje ovih informacija sa strane prodajnih mjesta, kao niti u slučaju da organizator obavijest ne posreduje pravovremeno ili uopće.

Pri tome upozoravamo da je dužnost posjetioca pratiti odnosno provjeravati podatke o datumu, vremenu te lokaciji priredbe za koju je kupio ulaznicu.

Izgubljena ulaznica / potvrdba

U slučaju izgubljenih, ukradenih ili oštećenih ulaznica kupac nije opravdan do povrata troškova ili zamjenskih ulaznica.
Kupac je dužan gubitak, krađu ili oštećenje ulaznica čim prije javiti poduzeću ISTARSKO NARODNO KAZALIŠTE